Ohjeita pöydän vuokraajalle

Myyntipöydän voi vuokrata kirpparilla, puhelimitse tai netissä varausjärjestelmässä. Pöydän vuokra tilitetaan viimeistään tilityksen yhteydessä. Netissä varattujen pöytien vuokra maksetaan heti. Pöydän vuokraamisen voit aloittaa sinulle sopivana päivänä. Vuokrauksen yhteydessä sinulle tehdään omat viivakoodilliset hintalaput. Laput ovat tarrapohjaisia eikä niitä saa kopioida. Tarkasta aina, että hintalapuissa on oikea pöydän numero. Kaikki pöydät ovat samanlaisia.

Tavarat voit tuoda myyntiin vuokran alkamispäivänä klo 10.00. Mikäli pöytä on tyhjä, voit tuoda tavarasi edellisenä iltana klo 17.00 jälkeen. Myyjällä on vastuu omista tuotteistaan. Hinnoittelussa kannattaa ottaa huomioon tuotteen kunto. On myös hyvä kirjoittaa hintalappuun selkeästi mikä tuote on ja minkä kokoinen. Hintalaput on hyvä kiinnittää vaatteisiin nuppineuloilla. Hintalappuarkki on 0,50€/kpl. Vaatteisiin voit halutessasi vuokrata tekstiilihälyttimen 0,50€/kpl. Lisäksi voit tuoda arvokkaampia tuotteita lukollisiin vitriineihin. Vitriininvuokra on 1€/tuote/myyntiaika. Tuotteiden on mahduttava omaan pöytään eikä tuotteita saa jättää lattialle tai käytäville.  Pöytään kuuluu neljä tasoa, kooltaan 90x40cm sekä 40cm pitkä henkarirekki. Isoille tavaroille meillä valitettavasti ei ole tilaa. Ilmoitathan kassalle, mikäli laitat tuotteesi puoleen hintaan. 

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, aseita, aikuisviihdettä tai ilman tekijänoikeuksia valmistettuja äänitteitä tai muita piraattikopioita.

Myyntiä voit kysyä kassoilta. Kun haluat tilityksen, ilmoita siitä meille edellisenä päivänä. Tilitys annetaan joko käteisenä tai tilisiirtona pankkitilille.  Pidä kirjaa myydyistä tuotteista, sillä tilityksessä näkyy vain tuotteiden myyty lukumäärä sekä loppusumma. Ilmoitathan, mikäli et jatka pöydän vuokrausta. PÖYDÄN TYHJENTÄMISESTÄ PITÄÄ ILMOITTAA 2 KAHTA PÄIVÄÄ ENNEN VUOKRA-AJAN PÄÄTTYMISTÄ.  Pöytä pitää tulla tyhjentämään vuokra-ajan päättyessä klo.17.00.

Tuotteita kulkeutuu asiakkaiden mukana muihin pöytiin, joten on hyvä silmäillä näkyykö omia tuotteita muualla.

Hintalaputtomat, epäselvät ja edellisiltä myyjiltä jääneet tuotteet löytyvät hinnattomista. Tuotteita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne katsotaan hylätyiksi ja hävitetään. Kirpputorilla on tallentavat videokamerat.

Muistathan, että siisti pöytä myy paremmin kuin sotkuinen.

Kirpputorin henkilökunta antaa lisätietoja.